Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Výtvarné spektrum 2019 - výsledky

Dátum: 06.03.2019
Autor: Podduklianske osvetové stredisko
Výtvarné spektrum 2019 - výsledky
regionálna postupová súťaž neprofesionálnej výtvarnej tvorby

Výtvarné spektrum je najstaršou celoštátnou postupovou súťažou v oblasti neprofesionálnej výtvarnej tvorby v Slovenskej republike. Vyhlasuje a realizuje sa každoročne. Je určená pre mládež (od 15 rokov) a dospelých.

Tohtoročná regionálna výstava neprofesionálnej výtvarnej tvorby Výtvarné spektrum 2019 sa prezentuje vo výstavných priestoroch spoločenskej sály mesta Stropkov od 22.2.2019 do 15.3.2019 svojou jedinečnou a zaujímavou prehliadkou výtvarnej tvorby amatérskych výtvarníkov svidníckeho a stropkovského okresu od 44 autorov so 105 prácami.

V tohtoročnej súťaži je zastúpená široká škála výtvarných prejavov, techník, nových výtvarných postupov a experimentov. Niektoré práce vyjadrujú predovšetkým emócie a náladu, autorom sa otvoril nový pohľad na maľbu, inšpirovaný súčasným domácim a svetovým vývinom. Amatérski výtvarníci zachytávajú svoje vizuálne zážitky, sny a nápady vo svojej tvorbe veľmi širokou škálou postojov, názorov a spracovaním jednotlivých diel.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.