Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Výstava maturitných prác mladých umelcov ŠUP

GALÉRIA SÚBOR
Dátum: 19.05.2021
Autor: Podduklianske osvetové stredisko
Výstava maturitných prác mladých umelcov ŠUP

výstava

Budúci grafici, samostatní kreatívni výtvarníci, či nádejní návrhári odevného dizajnu po absolvovaní štvorročného štúdia na ŠUP vo Svidníku opäť sprístupňujú verejnosti výstavu svojich maturitných prác. Svojou tvorbou dokazujú schopnosť ovládať technologický postup v rámci grafického a priestorového dizajnu, ovládanie grafických programov s bohatým využitím písma vo svojej tvorbe a realizáciu výtvarného zámeru s použitím vhodných materiálov v oblasti propagačnej grafiky a reklamy. Dôkazom toho sú výtvarné práce rôzneho zamerania – propagačné a reklamné materiály, katalógy, bulletiny, plagáty, bilboardy... Súčasťou výstavy je aj bohaté zastúpenie módnych výrobkov odboru odevný dizajn, ktorých doplnkovou zložkou je aj výtvarné spracovanie odevu v danej maliarskej technike. Verejnou prezentáciou svojich koncoročných prác chcú študenti presvedčiť širokú verejnosť, že aj tohto roku absolventi ŠUP dokázali, že sú tvoriví, talentovaní a hlavne pripravení na to, aby sa v budúcnosti uplatnili v kreatívnych povolaniach, či pokračovali v štúdiu na vysokých školách s umeleckým zameraním a stali sa tak kreatívni pre svoje okolie.

Výstava maturitných prác študentov ŠUP je sprístupnená v priestoroch Podduklianskeho osvetového strediska od 19.5.2021 a potrvá do 10.6. 2021. Srdečne Vás všetkých pozývame.

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
plagát výstava Veľkosť: 129.6 kB Formát: pdf Dátum: 19.5.2021

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.