Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

AMFO 2021 vyhodnotenie krajskej súťaže

GALÉRIA SÚBOR
Dátum: 17.06.2021
Autor: Podduklianske osvetové stredisko
AMFO 2021 vyhodnotenie krajskej súťaže

vyhodnotenie krajskej súťaže v Starej Ľubovni

Krajská súťaž amatérskej fotografie Prešovského kraja AMFO 2021 sa konala 11.6.2021 v Starej Ľubovni. Do súťaže tento rok sa prihlásili už ako každoročne „starí, ostrieľaní fotografi”, ale objavili sa aj noví autori, ktorí sa zapojili po prvý krát. To znamená, že fotografická prehliadka si získava stále nových záujemcov. Do súťaže bolo prihlásených celkom 90 autorov s 356 fotografiami. Do celoslovenského kola súťaže postupuje 29 autorov s výberom so 49 fotografiami.

Náš okres úspešne reprezentoval Dušan Ignác zo Svidníka, ktorý vo svojej kategórii čiernobiela fotografia „Symetria“ získal 3. miesto a tiež aj 2 čestné uznania za fotografie „Občerstvenie“ a za cyklus fotografii „ Apokalypsa-Zem 1-4“. Svidník úspešne reprezentoval aj Marek Gramata zo ŠUP, ktorý si odniesol 3. miesto za čiernobielu fotografiu „Blíženci“ a Simona Siroková získala čestné uznanie za fotografiu „Zrkadielko povedz že mi...“. Okres Stropkov úspešne reprezentovali Maximilián Janečko, Zuzana Vašková, Magdaléna Koleničová a Samuel Petra, ktorí získali 2. miesta vo svojich kategóriách. Tretie miesta si odniesli Ema Slivková a Radoslava Surmánková. Veľmi dobre sa darilo aj najmladším autorom Daniele Matuľovej a Adamovi Madzinovi, ktorí si za svoje fotografie odniesli čestné uznania. Úspešným autorom budeme držať prsty aj v celoslovenskom kole, ktoré bude v jeseni 2021 v Leviciach.

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
AMFO_2021_výsledková_listina-ST.Ľubovna Veľkosť: 18.2 kB Formát: docx Dátum: 2.7.2021

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.