Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

AMFO 2020 - vyhodnotenie krajskej súťaže

Dátum: 04.08.2020
Autor: Podduklianske osvetové stredisko
AMFO 2020 - vyhodnotenie krajskej súťaže
krajská súťaž amatérskej fotografie Prešovského kraja

Krajská súťaž amatérskej fotografie Prešovského kraja AMFO 2020 sa konala 31.7.2020 v Starej Ľubovni. Do súťaže bolo prihlásených celkom 121 autorov s 286 fotografiami. Náš okres úspešne reprezentoval Dušan Ignác zo Svidníka,ktorý vo svojej kategórii farebná fotografia „Tieňohra“ získal 1.miesto a tiež aj 2.miesto za farebnú fotografiu „Viking“..

Okres Stropkov úspešne reprezentoval Tomáš Bednárik, ktorý získal 3. miesto za čiernobielu fotografiu „Dievča v rozkvete“ a v kategórií cykly a seriály vynikala jeho práca s názvom AURA, ktorej porota udelila 1.miesto.

Vystavené fotografie mali aj ďalší účastníci súťaže - Ivana Soroková, Simona Siroková, Dária Miškiv-Pavlíková, Denisa Belinová, Bibiána Andrejcová, Jana Kaščáková, Ľuboslav Hmurčík, Michal Bujdoš, Jozef Horkavý, Peter Horkavý, Anton Hričan, Marianna Marusinová, Magdaléna Koleničová a Vlado Ivanko, ktorých fotografie postupujú do celoslovenského kola.

výsledky

zoznam postupujúcich autorov - muži

zoznam postupujúcich autorov - ženy

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.