Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

AMFO 2017 - 26.4.2017

Dátum: 26.04.2017
Autor: Podduklianske osvetové stredisko
AMFO 2017 - 26.4.2017
vyhodnotenie regionálnej súťaže amatérskej fotografie

Hlavným poslaním regionálnej súťaže AMFO 2017 je vytvoriť podmienky na porovnanie a zhodnotenie výsledkov súčasnej tvorby amatérskych fotografov. Verejnou prezentáciou súťažných prác bolo motivovať záujem širokej verejnosti o fotografie rôzneho pôvodu, tematického, žánrového zamerania, formálneho a technického spracovania. Aj tohtoročná súťaž AMFO 2017 prispela k rozvoju amatérskej fotografie v našom regióne. Porota na čele s umeleckým fotografom a vydavateľom Ladislavom Cuperom hodnotila predložené fotografie autorov z okresov Svidník a Stropkov osobitne. V okrese Svidník sa súťaže zúčastnilo 11 autorov s celkovým počtom 52 fotografií a okrese Stropkov 18 autorov so 153 fotografiami. Fotografie väčšinou dosahovali stanovené podmienky súťaže, až na pár fotografií, ktoré neboli vytlačené kvalitne a nebol dodržaný formát. Tie boli zo súťaže vylúčené. Výstava v spoločenskej sále kultúrneho strediska v Stropkove potrvá do 9. mája 2017.

Porota skonštatovala, že v tomto ročníku regionálnej súťaže AMFO 2017 v okrese Svidník a v okrese Stropkov sa zúčastnilo mnoho dobrých autorov s výbornými fotografiami, ktoré môžu reprezentovať aj na medzinárodných súťažiach a výstavách.

Prílohy

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.