Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Národný týždeň manželstva 2021

Dátum: 29.01.2021
Autor: Podduklianske osvetové stredisko
Národný týždeň manželstva 2021
fotosúťaž

OZ Ži(vé) vzťahy v spolupráci s PSK v rámci Národného týždňa manželstva (NTM) vyhlasujú FOTOSÚŤAŽ na tému: Bezpečne v manželstve. Zapojiť sa môžu všetci obyvatelia Prešovského kraja, ktorí manželstvo žijú, obdivujú, podporujú či plánujú.

Stačí poslať autorskú fotografiu, ktorá bude vyjadrovať túto tému cez formulár nižšie alebo do súkromnej správy na Facebooku NTMPO.

Zapojíte sa tým do súťaže o zaujímavé ceny, ukážete svetu vašu tvorivosť, a podporíte NTM a iste i mnohé (manželské) páry, ku ktorým môže práve vaša fotka prehovoriť. Svoje foto príspevky môžete posielať od 25.01.2021 do 13.02.2021. Na Valentína, 14.02.2021, vo večernej relácii na bodka.tv vyhlásime 4 výhercov v kategórii: cenu sympatie (najväčší počet like-ov na FB), cenu odbornej poroty, cenu predsedu PSK a cenu primátorky mesta Prešov.

Všetky došlé fotografie zverejníme však až v pondelok 08.02.2021, kedy odštartujeme aj možnosť like-ovania. Tak hľadajte, tvorte, foťte a posielajte! Tešíme sa!

Podujatie prebieha pod záštitou predsedu PSK PaedDr. Milana Majerského, PhD., ktorému ďakujeme za podporu tejto myšlienky.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.