Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Najkrajší betlehem

Dátum: 12.12.2013
Autor: Podduklianske osvetové stredisko
Najkrajší betlehem
okresná súťaž

Podduklianske osvetové stredisko vo Svidníku pripravuje 14. ročník okresnej súťaže o Najkrajší betlehem. Táto súťaž má u nás dlhoročnú tradíciu a je určená pre ZŠ, SŠ, SOŠ a ZUŠ. Zapojiť sa môžu aj žiaci z iných špecializovaných škôl v okrese. Súťaž je postupová a víťazné betlehemy budú zaslané na medzinárodnú súťaž do Poľska /Historické múzeum Dukla, kde sa v prvý januárový týždeň nového roka koná slávnostné vyhodnotenie medzinárodnej súťaže o Najkrajší betlehem.

Podmienky súťaže:

Betlehemy by mali byť zhotovené prevažne z prírodných materiálov, na zadnej strane označené štítkom: meno autora, vek, ročník, adresa školy, meno pedagóga a tel. kontakt.

Vekové kategórie:

I. kat. 7. – 13. rokov

II. kat. 14. – 16. rokov

III. kat. 17. – 19. rokov.

V rámci našej súťaže sa budú prezentovať svojimi prácami aj žiaci poľských škôl. Uzávierka súťaže je 9. decembra 2013. Vernisáž výstavy a ocenenie súťažných prác sa uskutoční 12. decembra 2013 o 10,30 h, vo výstavných priestoroch Podduklianskeho osvetového strediska vo Svidníku. Tešíme sa na Vaše vianočné dielka, ktoré budú určite inšpiráciou nie len pre malých, ale aj dospelých návštevníkov.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.