Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Národný týždeň manželstva

Dátum: 08.02.2023
Autor: Podduklianske osvetové stredisko
Národný týždeň manželstva

stretnutie manželských párov

Národný týždeň manželstva (NTM) propaguje manželstvo ako vzácnu hodnotu, ktorá obohacuje jednotlivcov aj celú spoločnosť. Prináša párom inšpiratívne podnety pre ich vzťah, pripravuje a ponúka zaujímavé aktivity na národnej aj lokálnej úrovni s cieľom podnietiť dvojice venovať svojmu vzťahu náležitú pozornosť.

Nosným motívom NTM je myšlienka, že „Dobré manželstvo nie je samozrejmosť, ale vzťah, o ktorý sa potrebujeme starať“. Vôbec nezáleží na tom, či v manželstve žijete menej ako dva roky alebo viac ako tridsať rokov.

Život a tiež spôsob, ako ho žijeme, je plný odkazov. Pritom zďaleka nie všetky odkazy sú iba pozitívne či nasledovaniahodné. Mnohé patria do kategórie mýtov. Stojí za to trocha to preskúmať. A k tomu nás nabáda téma či heslo aktuálneho ročníka Národného týždňa manželstva, ktorý nesie jednoduchý, a tak trocha tajuplný názov „Odkaz ...“

Podujatie je  zamerané na posilnenie vzájomného vzťahu jednotlivých párov. Prinesie povzbudenie, rady aj praktické inšpirácie - ako občerstvenie na spoločnej ceste.

Termín: 19.2.2023

Čas: 14.00 h

Miesto: Cernina

NTM

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.