Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Školenie PEER aktivistov

Dátum: 10.04.2014
Autor: Podduklianske osvetové stredisko
Školenie PEER aktivistov
neformálne vzdelávanie v oblasti prevencie

Podduklianske osvetové stredisko vo Svidníku, pripravilo pre členov PEER aktivistov ďalšie stretnutie zamerané na prevenciu drogových závislosti. Podujatie sa uskutoční 10.apríla 2014 o 9,00 h v priestoroch POS.

Lektorom podujatia: Marián Daubner - terapeut a odborník s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti práce so závislými ľuďmi, manažér a odborný garant Klubu abstinujúcich priateľov Prievidza. Kiež by mladí ľudia jeho pomoc nikdy nepotrebovali. A práve preto to je dôvod, pre ktorý by sa sním mali stretnúť a pochopiť.

  1. apríla 2014 sa p.Daubner stretol so študentmi 2. a 3. ročníka Gymnázia DH vo Svidníku. Sediac v kruhu sa dívali na p.Daubnera a hltali očami jeho slová. Rozprával o závislostiach, z ktorých jasne vyplýva, že látky v nich sú rovnako veľká skaza, ako ktorákoľvek iná halucinogénna či omamná látka. Vlastné životné príbehy porozprával p. Juraj - abstinujúci alkoholik a p.Peter - abstinujúci gemblér. Na záver prednášajúci odpovedali na množstvo otázok, ktoré študentov zaujímali. Dúfam, že domov odišli s dobrým pocitom a úsmevom na tvári.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.