Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Vesmír očami deti - vyhodnotenie

GALÉRIA SÚBOR
Dátum: 23.03.2023
Autor: Podduklianske osvetové stredisko
Vesmír očami deti - vyhodnotenie

vyhodnotenie okres Svidník, Stropkov

Do regionálneho kola u nás v Podduklianskom osvetovom stredisku sa v piatich kategóriách zapojilo 438 nadaných žiakov z 37 materských škôl, základných škôl a základných umeleckých škôl z okresov Svidník a Stropkov. Nápadité diela, pri ktorých sme sa nestačili diviť nad fantáziou detí, ktoré sa nebáli ukázať svoj talent, sa vyhodnocovali skutočne ťažko. Porota v zložení Mgr. art. Tomáš Olijár – predseda poroty, Michal Bujdoš, Gabriela Madejová a Katarína Grúsová, však spolu nakoniec udelila 50 cien za okresy Svidník a Stropkov. A z výtvarných prác sme vytvorili výstavy na ktoré Vás srdečne pozývame. Výstavu detských výtvarných prác z okresu Svidník si môžete pozrieť od 17.3.2023 do 18.4.2023 vo výstavných priestoroch POS vo Svidníku  a z okresu Stropkov od 23.3.2023 do 21.4.2023 v Mestskej knižnici v Stropkove každý pracovný deň.

Ocenené diela následne poputujú do hvezdárne v Hurbanove na celoslovenské kolo súťaže Vesmír očami detí 2023, ktoré sa bude konať v máji 2023.Ďakujeme všetkým deťom, ktoré sa zapojili, pani učiteľkám a rodičom ďakujeme za to, že podporujú ich vlohy a záujmy. Veríme, že aj v budúcom roku sa zúčastní takýto veľký počet mladých talentov. Oceneným deťom gratulujeme a všetkým, ktorí súťažili v tomto ročníku želáme mnoho inšpirácie a chuti naďalej tvoriť.

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
Vesmír očami detí - vyhodnotenie Stropkov Veľkosť: 17.1 kB Formát: docx Dátum: 24.3.2023
Vesmír očami detí - vyhodnotenie Svidník Veľkosť: 17.7 kB Formát: docx Dátum: 24.3.2023

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.