Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Najkrajšie maľované veľkonočné vajíčka

Dátum: 07.03.2018
Autor: Podduklianske osvetové stredisko
Najkrajšie  maľované veľkonočné vajíčka
21. ročník regionálnej súťaže v maľovaní veľkonočných vajíčok

Najkrajšie maľované veľkonočné vajíčka

Udržiavanie tradícií zdobenia veľkonočných vajíčok je v dnešnej dobe to dobré a užitočné, čo bolo vytvorené v dávnej minulosti a je snaha túto tradíciu nielen uchovať, ale aj ďalej šíriť z generácie na generáciu.

Prešovský samosprávny kraj, Podduklianske osvetové stredisko vo Svidníku, Obec Nižná Olšava, OO ÚŽS v Stropkove a ZO ÚŽS v Nižnej Olšave uskutočnia 21. ročník regionálnej súťaže v maľovaní veľkonočných vajíčok dňa 18. marca 2018 o 15:00 hod. v spoločenskej sále KD v Nižnej Olšave.

Každý súťažiaci donesie so sebou zaujímavo naaranžovaný košík, vajíčka, ktoré bude zdobiť naživo počas súťaže (čo bude mať významný vplyv pri hodnotení poroty). Počas výstavy je možný predaj vajíčok.

Každý súťažiaci môže súťažiť len v jednej kategórií (tradičná alebo netradičná technika)! Súťažná kolekcia sa nevracia autorom, bude slúžiť za účelom propagácie remeselnej tvorby v obci.

Propozície súťaže na web: www.osveta.sk Záujemci o účasť v súťaži hláste sa osobne v POS vo Svidníku, na č. t. 75 21068, alebo e-mailom: pos-msv@svitel.sk v termíne do 9. marca 2018.

Veľkononočný plagát-2-1.jpg

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.