Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

AMFO 2023

SÚBOR
Dátum: 08.02.2023
Autor: Podduklianske osvetové stredisko
AMFO 2023

regionálna súťaž  amatérskej fotografickej tvorby

 

Celoštátna postupová súťaž a výstava amatérskej fotografickej tvorby AMFO je najstaršou                    a najprestížnejšou súťažou a zároveň  vrcholným podujatím tohto  druhu na Slovensku. Súťaž je určená deťom, mládeži a dospelým. Súťaž nie je tematicky zameraná, ani vymedzená.

Hlavným cieľom súťaže je nadobúdanie vedomostí, rozvíjanie zručností a umelecko-odborný rast jednotlivcov prostredníctvom poznávania, realizácie a prezentácie umeleckej tvorby v oblasti  amatérskej fotografickej tvorby.

Na súťaži sa môže zúčastniť každý tvorca fotoamatér, občan Slovenskej republiky alebo                           s trvalým pobytom na Slovensku. Do regionálneho kola súťaže AMFO 2023 sa súťažiaci prihlasuje podľa miesta svojho bydliska alebo pôsobenia. Ak sa v mieste jeho bydliska/pôsobenia neuskutoční regionálne kolo, môže sa prihlásiť do regionálneho kola v inom regióne daného kraja, ak s tým budú súhlasiť organizátori. Súťažiaci sa prihlasuje len do jedného základného kola. Nie je možné súťažiť súčasne v dvoch alebo vo viacerých regiónoch.

Do súťaže sa prihlásite vyplnením elektronického formulára na stránke Národného osvetového centra: http://www.nocka.sk/chcemsaprihlasit do 17.marca 2023/okresy Svidník a Stropkov/.  

 

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
propozicie-AMFO-2023-reg.kolo Veľkosť: 73.1 kB Formát: docx Dátum: 8.2.2023

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.